Видеозаснемане на сватба

Видеозаснемането е неразделима част във всяка една сватба.  С нашата креативност и творчество целим да уловим емоцията на сватбения Ви ден.  Ние създаваме свой собствен стил в заснемането и за всяка една сватба разработваме индивидуална концепция, за да придобие собствен характер. Бихме могли да организираме среща(лично или онлайн), на която да Ви запознаем по-подробно за нашите услуги и сватбена фотография. За нас ще е удоволствие да запаметим най-хубавия Ви ден в живота.

Видеозаснемане

Заснемане на сватбата от един сватбен видеооператор с ангажираност до 10 часа. Видеозаснемане на целия ден в 4К Ultra HD резолюция. За всяка сватба подхождаме индивидуално и всеки филм е уникален като формат, сценарий и продължителност. Разполагаме с професионална техника за постигане на висококачествен филм. 
Монтаж на сватбен филм с продължителност 30-200 минути - отново зависи от вашите предпочитания, колко кадри в оригинал ще бъдат включени и колко ще бъдат художествено представени на фона на няколко песни. 
Максимален срок за предаване на монтираните материали - до 30-80 работни дни
Съхранение в Google Disk - минимум 1 месец - на сватбения филм, откъдето лесно може да бъде споделен с приятели и роднини;

Монтаж на трейлър с продължителност 2-4 минути - 200 лв. - 
Втори видеооператор -250 лв. - 
Видеозаснемане с дрон от професионален клас - DJI Mavic PRO - 100 лв. 
 350 лв. - комбинирана фото-видео сесия, с време на заснемане до 2 часа. Този тип клипове се ползват и като видео покана на гостите на вашата сватба.
 500 лв. - комбинирана фото-видео сесия, с време на заснемане, ако не е упоменато друго - 3 часа, фотосесия в друг ден, далеч от мястото на сватбата - в планината, черноморието, чужбина, ваша любима локация или мястото на първата ви среща. По този начин получавате красиви кадри без да се бърза в деня. 
Заснемане на предложението за брак  - цена според конкретните условия;  
Допълнително осветление - 200 лв. - разполагане на 3 константи осветителни LED - панела с висока мощност, които се ползват по време на нощната част от празненството за по-добро качество на картината при условия на ниска осветеност;

Видеозаснемане пожеланията на гостите в деня на сватбата - 100 лв.;
Експресно получаване - 300 лв. до 10 работни дни след сватбата - на всички селектирани обработени кадри;
Избор за пълна конфиденциалност и непубликуване от наша страна на сватбеното видео - след предварителна уговорка;
Предоставяне на суровия видео материал на хард диск - 50 лв.;

Монтаж по ваши кадри - предлагаме обработка на кадри, в които не ние сме заснели събитието. Има два варианта - видеозаснемане извършено от друг екип или гостите ви да са снимали сватбата. Във втория случай не е задължително всички да са заснели всичко. Различните ъгли и многото оператори ни позволяват да създадем един наистина интересен материал. Определящото цената на този тип видео на сватба е броя файлове и общата продължителност на материалите - свържете се с нас за цена.

Two columns
Vertical
Horizontal

Цени

Начална цена 900лв.

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}
Please enter your name.
Please enter a message.